▷ Zonnefolie voor gebouwen, raamisolatie en UV-bescherming

Met wie praten we?

 • Illustration bloc

  Hoe werkt het ?

  Onze zonnefolies bieden veel voordelen. Ze verminderen verblinding door zonnestralen, ze zorgen voor een betere isolatie in de winter en een aanzienlijke vermindering van de warmte in de zomer door ruiten en ramen zonder de helderheid te verminderen. Door zonnefolie aan te brengen, worden uw airconditioningkosten aanzienlijk verlaagd. Het is inderdaad een investering, zowel economisch als ecologisch. Dankzij ons brede assortiment zijn onze zonnefolies geschikt voor alle gebouwarchitecturen, zowel binnen als buiten.

 • Illustration bloc

  Welke film moet je kiezen?

  Voor meer efficiëntie en om de prestaties van zonwerende folies te verbeteren, raden wij u ten zeerste aan om hittebeschermende folies buiten te installeren. Inderdaad, deze films stoten de hitte van de zon af voordat ze uw ramen binnendringen. Bovendien elimineert u elk risico op thermische schokken.

 • Illustration bloc

  Hoe verloopt de installatie?

  Solar Film zorgt voor alles! We zetten alle vaardigheden aan het werk om volledig aan uw behoeften te voldoen. Met kwaliteitsproducten bieden wij u snelle en efficiënte oplossingen. Laat u adviseren bij al uw projecten. We zullen u zo snel mogelijk een duidelijk en gedetailleerd aanbod doen.

 • Illustration bloc

  Hoeveel kost het ?

  De prijs voor het installeren van een zonnefilm varieert naargelang het oppervlak dat door de film wordt bedekt op de ruiten van deuren, ramen en muren. De prijs wordt berekend per vierkante meter en neemt af naargelang de hoeveelheid. Laat het ons weten voor een nauwkeurige prijsopgave of een vraag over zonnefolies. Onze experts behandelen uw vraag en maken een 100% gepersonaliseerde en gratis offerte met de nodige professionaliteit en zoeken naar de beste oplossing voor uw probleem.

Wat vonden ze van onze diensten?

 • Lisa

  Waardig werk van professionals, topteam, niets op aan te merken! Zonder twijfel de beste in de regio!

 • Anne-Marie

  Zeer goed werk, zeer tevreden met het onberispelijke werk. Zeer mooie weergave. Zeer aan te bevelen.

 • Antoine

  Uitstekend bedrijf voor het isoleren van ramen met reflecterende folie! Professioneel werk en zorgvuldige technici!

Neem contact met ons op om uw project te bespreken

Vraag een offerte aan Neem contact op met ons team